tirsdag den 13. oktober 2020

Anmeldelse af Stemmer fra graven af Elly Griffiths

Sponsoreret indlæg - Alle meninger i denne anmeldelse er mine egne

Stjerner: 4/6
Forlag: Gads Forlag

Antal sider: 352
Sprog Dansk

På en byggegrund gøres et opsigtsvækkende fund, dqa et jagerfly fra 2. Verdenskrig findes med liget af en mand i cockpittet. Ruth Galloway tilkaldes, da liget viser sig at tilhøre den forsvundne aristokrat Fred Blackstock, som menes at være skudt ned i et helt andet fly over Nordsøen. Da kriminalinspektør Harry Nelson med sit hold også finder et opsigtsvækkende fund på en svinefarm, og en efterkommer til Fred Blackstock bliver angrebet, står det pludseligt klart at en farlig gerningsmand er på spil.

Det er ikke blevet rigtigt efterår før, man har sat sig til rette i sin sofa med en god Ruth Galloway-krimi. Man kommer i ægte efterårs stemning hver gang man åbner en bog om hende. Beskrivelserne af Saltmarsken og naturens luner bliver beskrevet på en måde, så man nærmest kan mærke vinden bide i kinderne og man kan ane lugten af saltvandet i næseborene. Man får endnu mere lyst til at krybe ind under et varmt tæppe med en god varm kop te i hænderne mens man læser videre.

Jeg er på ingen måder træt af, at følge Ruth og de andre karakterer i bogen endnu. Man føler efterhånden, man kender dem godt, og man bliver nysgerrig på deres liv. Jeg har hele tiden lyst til at vide, hvordan det går dem, og hvad der kommer til at ske med dem i næste bog. Så ikke nok med at bogen har et virkelig spændende plot, så er bogen lige så god at læse for karakterernes skyld.

Bogen kan helt klart anbefales til dig, der ønsker en hyggelig krimi, med elskelige karakterer og et spændende plot.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar