tirsdag den 25. august 2020

Anmeldelse af Nakanos Genbrugsbutik af Hiromi Kawakami

Sponsoreret indlæg - Alle meninger i denne anmeldelse er mine egne

Stjerner: 4/6
Forlag: Politikens Forlag

Antal sider: 252
Sprog Dansk

Der arbejder fire personer i Nakanos genbrugsbutik. Der er hr. Nakano selv, den excentriske butiksejer med det udsvævende kærlighedsliv, hans kunstneriske storesøster Masayo og de to unge butiksmedarbejdere, den stille Takeo og den socialt akavede Hitomi. Omringet af genstande forsøger disse fire mennesker ihærdigt at komme hinanden nærmere.

Der er en helt speciel stemning over japanske bøger og deres historier. Det samme gælder for "Nakanos  genbrugsbutik". Den er speciel, har en sjov tør humor og så er den også lidt mystisk. Jeg kunne rigtig god lide at læse om genbrugsbutikken og dens fire ansatte, der har fire vidt forskellige personligheder. De bliver alle beskrevet på en lidt tør humoristisk facon, der får en til både at fnise for sig selv og enkelte gange grine højt.

Bogens fortælling er meget stille og rolig. Man kommer til at holde af personerne og ønsker dem det bedste. Selve budskabet med bogen var for mig måske knap så tydelig, men det gjorde mig ikke så meget, fordi jeg alligevel kunne lide handlingen og at følge genbrugsbutikkens fire ansatte.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar