torsdag den 20. august 2020

Anmeldelse af Hummerens skjold af Caroline Albertine Minor

 Sponsoreret indlæg - Alle meninger i denne anmeldelse er mine egne
Stjerner: 4/6
Forlag: Gutkind Forlag

Antal sider: 291
Sprog Dansk

I "Hummerens skjold" følger man de tre Gabel-søskende, der lever tre vidt forskellige liv. Ea bor i San Fransisco, Sidsel er enlig mor og konservator på et museum mens Niels er hjemløs og plakatopsætter. Med årene er afstanden mellem dem kun blevet større, men på kort tid fører forskellige hændelser dem sammen igen.

Jeg er ikke helt sikker på, jeg forstår formålet eller budskabet med den her bog. Vi følger blot tre mennesker på et tidspunkt i deres liv, og hører om hvordan det går dem lige i dette øjeblik. Derfor er det svært at sige, hvad man får ud af bogen. Den er læst og det var så det.

Selvom jeg har det på den måde, så var der alligevel noget ved bogen, som jeg ret godt kunne lide. Sproget er rigtig fint og var med til at selvom, jeg ikke ser budskabet i bogen, så var det alligevel rart at læse bogen. De 3 Gabel-søskende bliver også skrevet frem på en måde, så jeg kom til at holde af dem og så jeg synes det var hyggeligt, at følge dem i deres liv.

Alt i alt er min oplevelse af "Hummerens skjold", at selvom jeg ikke helt forstår ideen bag bogen, så var sproget en fornøjelse og det var hyggeligt at få et indblik i Gabel-søskendes liv.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar