tirsdag den 7. juli 2020

Anmeldelse af Solfrost af Rebecca Houmøller

Sponsoreret indlæg - Alle meninger i denne anmeldelse er mine egne

Stjerner: 4/6
Forlag: Byens Forlag

Antal sider: 351
Sprog Dansk

En sommeraften mødes Sylvester og Karla på en altan i Nordhavn. Deres kærlighed føles varm og lys på huden, men efter et blackout er Karla pludselig gravid, og sammen med barnet vokser mørket imellem dem. De maler børneværelset solgult for så igen at male det hvidt og til sidst lukke døren derind.

Solfrost er en virkelig fin og hjerteskærende fortælling, som rammer lige i hjertekulen. Jeg var især meget glad for første del af bogen, som virker så ægte i den måde den beskriver ungdommens kærlighed og også ungdommens usikkerhed. Karaktererne virker utroligt realistiske og man kommer til at holde af dem på hver deres måde. Første del af bogen kunne sagtens have stået helt alene.

Anden del af bogen er efter min mening ikke helt lige så god som den første del. Den er på ingen måde forfærdelig, men der er steder, hvor historien bliver for mig en smule overdrevet. Det er selvfølgelig smag og behag, men jeg mener, at anden del bliver en smule mere avanceret i forhold til den første del af bogen, der var så fin og enkel i sin fortælling.

Alt i alt er Solfrost en rigtig vellykket roman om ung kærlighed, hvilket rammer helt ind i hjertet.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar