torsdag den 25. juni 2020

Anmeldelse af Måske uskyldig af Alafair Burke

Sponsoreret indlæg - Alle meninger i denne anmeldelse er mine egne

Stjerner: 4/6
Forlag: Gads Forlag

Antal sider: 298
Sprog Dansk

Olivia er en af New Yorks bedste forsvarsadvokater. Hun opdager, at hendes ekskæreste, bestsellerforfatteren Jack, er anklaget for tredobbelt mord. Men Olivia er overbevist om, at han er uskyldig. Spørgsmålet er, hvem der har lagt en fælde for ham - og hvorfor. Olivia beslutter sig for at forsvare Jack. For mange år siden knuste hun nemlig hans hjerte, og nu håber hun at kunne gøre det godt igen. For selvfølgelig har han ikke myrdet nogen. Eller har han?

Der er nu ikke noget bedre end at læse en fin og enkel krimi i sin ferie eller på en dejlig varm sommerdag. "Måske uskyldig" er lige netop sådan en krimi med et enkelt plot og med enkelte karakterer, der er nemme at forholde sig til. Jeg har en svaghed for krimier, der foregår i England, fordi stemningen tit er helt speciel, persongalleriet er til at forholde sig til og det samme med omgivelserne. Selvom denne krimi foregår i New york, så har den lidt samme effekt på mig. Den er nem at læse, og det er nemt at holde styr på setting og personer, og det synes jeg bare er fantastisk.

Historien er til dig, der godt kan lide at hygge med en krimi, og som ikke orker det helt store plot eller de krimier, der går helt ned i dybden med forskellige tematikker. Den er som sagt skabt til at have med som ren afslapning til en ferie

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar