fredag den 15. maj 2020

Anmeldelse af Meter i sekundet af Stine Pilgaard

Sponsoreret indlæg - Alle meninger i denne anmeldelse er mine egne
Stjerner: 4/6
Forlag: Gutkind Forlag

Antal sider: 268
Sprog Dansk


Meter i sekundet handler om en ung kvinde, der flytter til Vestjylland. Her melder der sig en masse spørgsmål såsom, hvordan taler man med sin købmand? Hvad tænker vestjyderne på i pauserne mellem deres sætninger og hvordan slår man en barnevogn sammen?

Det første jeg tænker om bogen er, hvor rar den var at læse. Der var noget virkelig rart over dens skrivestil og det læsetempo, jeg faldt ind i, da jeg begyndte at læse den. Der var nærmest noget meditativt over fortællingen, som jeg følte var utrolig afslappende. Jeg ved ikke, om jeg er "skadet" efter at have læst bogen, men det var lidt som at høre Anders Agger lægge et fortællespor ind over en persons liv. Det er måske en utrolig indforstået sætning, når jeg nævner Anders Agger, men hvis du læser bogen, så vil du kunne forstå mig.

Forællingen er fyldt med humor og et glimt i øjet, og det var dejligt befriende at læse. Man kommer til at holde af den unge kvinde, man følger og kan også nikke genkendende til nogle af de ting, hun møder på sin vej. Meter i sekundet er en bog, der får en til at slappe af og får en i godt humør.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar