tirsdag den 12. maj 2020

Anmeldelse af Jeg tog ned til bror af Karin Smirnoff

Sponsoreret indlæg - Alle meninger i denne anmeldelse er mine egne
Stjerner: 4/6
Forlag: Politikens Forlag

Antal sider: 336
Sprog Dansk


I "Jeg tog ned til bror" følger vi Jana, der er taget til Smålanger for at besøge sin bror, der er ved at drikke sig selv ihjel. Hun beslutter sig for at blive og får et job som hjemmehjælper samtidig med, at hun starter en affære med den psykisk ustabile John.

Sikke en speciel læseoplevelse. Det er lang tid siden, jeg har oplevet noget, der ligner denne fortælling. Der gik lidt tid, før jeg kom ind i den måde, bogen var skrevet på, men det gav noget helt specielt til min oplevelse og opfattelse af bogen. Det er med garanti noget, der gør dens fortælling til sin helt egen.

Jeg har svært ved, at sætte ord på historien, da den er så mange ting på én gang. Den er utrolig rå og dyster men er samtidig også humoristisk og fyldt med varme. Jeg sidder tilbage med en masse blandede følelser og tanker og kunne egentlig godt bruge nogen at snakke med omkring handlingen. Det er ikke en bog, man læser for hyggens skyld men nærmere en bog man læser, for at sætte gang i tankerne og udfordre sin normale måde at læse på. Man skal give sig selv tiden til at læse bogen ordentligt for at opnå den bedste læseoplevelse.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar