tirsdag den 31. marts 2020

Anmeldelse af "De udstødte" af Elly Griffiths

Sponsoreret indlæg - Alle meninger i denne anmeldelse er mine egne

Stjerner: 4/6
Forlag: Gads Forlag

Antal sider: 350
Sprog Dansk

I denne bog om den elskelige Ruth Galloway har Ruth i sin seneste udgravning fundet knoglerne fra en kvinde, der i 1867 blev hængt for at have slået sine plejebørn ihjel. Interessen for fundet er stor og Ruth bliver pludselig hovedeksperten sammen med historieprofessoren Frank Barker i tv-serien "kvinder der slår ihjel".

"De udstødte" er sjette bog i serien om Ruth Galloway og er simpelthen et must for dem, der har kunnet lide de andre bøger. De sædvanlige personer optræder i historien samtidig med at vi bliver introduceret til enkelte nye. Handlingen er som altid fyldt med en skøn ironisk og tør humor, som altid gør mig i rigtig godt humør.

Det føles dejligt trygt at læse om Ruth Galloway igen. Man kender personerne, humoren og hele princippet for handlingen. Spændingen mangler dog heller ikke, og jeg sad til det sidste og prøvede at gætte, hvem gerningsmanden var. Jeg var tæt på, men endnu engang lykkedes det ikke helt.

Ruth Galloway-bøgerne er altid lig med hygge. Selvom handlingen er spændende og også har sine skræmmende elementer, så er det bare en skøn handling, der er god til afslappende læsning. Man kommer til at kende Ruth og hendes venner og derfor er det altid et kærligt gensyn når endnu en bog udkommer.


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar