torsdag den 10. oktober 2019

Anmeldelse af Valhalla i nye hænder

Sponsoreret indlæg - Alle meninger i denne anmeldelse er mine egne
Stjerner: 6/6
Forlag: Carlsen

Antal sider: 96
Sprog Dansk


Valhallas 40 års jubilæum fejres med denne jubilæumsbog, hvor en lang række tegneserieskabere hylder serien ved at lave deres egne smukke, sjove og finurlige fortolkninger af tegneserien.

Det er ren nostalgi at bladre i bogen og man mærker tydeligt de forskellige bidragyderes store kærlighed til serien og folkene bag. Det er utrolig interessant at læse de forskellige hyldester til serien, som for mit vedkommende også bragte nye informationer frem i verden.

Det er desuden en fryd for øjet at bladre igennem de mange tegneserier i bogen og det er vildt fascinerende at se de forskellige kunstneres fortolkninger af Valhalla og samtidig genkende deres helt egen streg. Bogen indeholder både sjove, eftertænksomme og smukke bidrag og nogle hænger selvfølgelig bedre fast i hukommelsen end andre.

Jubilæumsbogen er et must for alle Valhalla-fans men giver måske ikke lige så meget mening, hvis man ikke i forvejen har stiftet bekendtskab med de gamle Valhalla-tegneserier. Men hvis man holder lige så meget af Valhalla som mig, så er det en fantastisk bog at have, så man kan tage den frem engang imellem og mindes alle de gode Valhalla-minder.

3 kommentarer:

  1. Den ser simpelthen så skøn ud den bog, og jeg skal helt sikkert have fingrene i den!

    SvarSlet
  2. Hvor hyggeligt! Har spottet den i butikkerne, fik også lyst til liiige at smuglæse.
    - A

    SvarSlet