tirsdag den 15. oktober 2019

Anmeldelse af Det tavse vidne af Elly Griffiths

Sponsoreret indlæg - Alle meninger i denne anmeldelse er mine egneStjerner: 4/6
Forlag: Gads Forlag

Antal sider: 356
Sprog Dansk

Det tavse vidne er femte bind i serien om arkæologen Ruth Galloway. Denne gang bliver Ruth involveret i en uhyggelig mordsag, hvor både nazister og hekse er involveret.

Jeg holder så meget af bøgerne om Ruth Galloway. Selvom det er en krimi og selvom den også indeholder spænding, så slapper jeg af og hygger mig, når jeg læser bøgerne. Man kender karaktererne og glæder sig til at følge dem og se, hvordan de udvikler sig. Jeg holder utroligt meget af Ruth Galloways personlighed, der er skøn, sjov og fantastisk kluntet. Det er en befrielse at følge en karakter, der ikke er 100% perfekt.

Bogen er opbygget meget på samme måde, som de forrige bind i serien, hvilket fungerer helt fint, når man bare har brug for afslappende læsning. Derudover er det en en bog der passer perfekt til efterårets hyggelæsning, da beskrivelserne af de engelske byer og vejret i landet giver en lyst til at krybe ind under et tæppe med en kop dampende te.

Kort og godt kan man sige, at "Det tavse vidne" af Elly Griffiths er en rigtig skøn bog, der passer til efterårets hyggelæsning.

1 kommentar:

  1. Denne kommentar er blevet fjernet af en blogadministrator.

    SvarSlet