torsdag den 29. august 2019

Anmeldelse af Navnesøsteren af Anne Vibeke Jensen


Sponsoreret indlæg - Alle meninger i denne anmeldelse er mine egne
Stjerner: 4/6
Forlag: Saxo Publish

Antal sider: 341
Sprog Dansk


Navnesøsteren handler om Caroline, der netop har færdiggjort sin ph.d. i parapsykologi. Hun bliver involveret i efterforskningen af sin venindes selvmord ved Lønnestakgården på Frilandsmuseet. Sporene fører Caroline langt tilbage i tiden til en forbandelse, en religiøs sekt og en seriemorder. Jo tættere hun kommer på at opklare mysteriet, jo farligere bliver det.

Historien var slet ikke det, jeg havde forventet, hvilket i dette tilfælde er virkelig positivt. Jeg havde forestillet mig, at jeg skulle til at læse en krimi men i stedet fik jeg læst en ægte gyser fyldt med spænding. Den gav både gåsehud og hjertebanken og det var lige den læseoplevelse, jeg manglede.

Man skal helt sikkert være til den paranormale genre, men hvis man er til det, så får man fuld valuta for pengene, hvad handlingen angår. Der er måske nogle karakterer i fortællingen, der ikke virker helt vildt troværdige men udover det, synes jeg faktisk at Navnesøsteren sagtens kan måle sig med mange andre populære spændingsromaner.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar