tirsdag den 14. maj 2019

Anmeldelse af Rige menneskers problemer af Kevin Kwan

Sponsoreret indlæg - Alle meninger i denne anmeldelse er mine egne
Stjerner: 3/6
Forlag: Politikens Forlag

Antal sider: 496
Sprog Dansk


I tredje bog om de rige singaporeanere ligger Nicholas Youngs bedstemor for døden. Han skynder sig derfor tilbage til sit barndomshjem Tyersall Park for at være hos hende. Hele familien samles for at sige farvel til familiens ældste men også for at få en del af, hvad der er deres.

Rige menneskers problemer følger i samme spor som de to forrige bøger i serien. Det er de samme mennesker vi følger, som stadig er rige og som stadig lever hver deres luksuriøse liv. Humoren spiller stadig meget ind og hvis man er til den, så bliver man ikke skuffet.

Nu hvor Su Yi er døende er det rigtig spændende at følge, hvem der kommer til at eje bedstemorens legendariske hjem Tyersall Park. Jeg indrømmer gerne, at jeg selv var meget spændt på at finde ud af, hvem arvingen ville blive. I denne omgang var der flere elementer nye elementer i historien, jeg fandt ret interessant. Der er blevet bygget historiske tematikker ind i familiens historie, som gav både personerne og selve historien noget mere dybde end i de forrige bøger. Hele bogen ender dog endnu engang som en stor kliché.

Denne trilogi af Kevin Kwan er blevet modtaget positivt af rigtig mange. Jeg kan sagtens se de elementer, der får folk til at blive begejstret over historien. Den har alt det, man elsker ved tv-serier som Gossip Girl og lignende, som jeg selv har holdt meget af. Men denne serie fangede mig aldrig helt sådan, som jeg havde håbet. Jeg håber, at andre kommer til at få en større glæde end jeg fik ved disse bøger.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar