torsdag den 21. juni 2018

Anmeldelse af "Løgnens hus" af Elly GriffithsSponsoreret indlæg - Alle meninger i denne anmeldelse er mine egne


Stjerner: 4/6
Forlag: Gads Forlag

Antal sider: 337
Sprog Dansk


Da man finder barneknogler under et dørtrin i et gammelt hus i Norwich bliver Ruth Galloway tilkaldt. Ruth opdager, at kraniet mangler og tilkalder straks vicekriminalkommissær Harry Nelson, så de sammen kan opklare, om dette er en rituel ofring eller et overlagt mord.

Dette er anden bog i serien om arkæologen Ruth Galloway. Ligesom den første bog i serien er dette en ægte klassisk britisk krimi og det er jeg ret vild med. Man begynder så småt at lære de forskellige karakterer, der optræder i serien, og det nyder jeg virkelig. Jeg holder allerede meget af Ruth Galloway og hendes personlighed og ligeledes Harry Nelson.

Selvom man ikke et sekund er i tvivl om at dette er en krimi og at den har sine spændings-øjeblikke, så kan jeg ikke lade være med at sige, at denne bog simpelthen er så hyggelig! Jeg hyggede mig så meget med at sætte mig til rette i min lænestol og forsvinde ind i beskrivelserne omkring den engelske natur og kultur, følge med i Ruth Galloways færden og mistænke den ene efter den anden. Jeg kunne forestille mig, at det er lidt det samme som at sidde en fredag aften med en kop kaffe og måske et stykke kage og bare vente på at Kriminalkommissær Barnaby skal starte. Det er så hyggeligt men også ret spændende.

Hvis man nyder at koble af med en god krimi, så vil jeg helt klart anbefale, at man læser serien om Ruth Galloway. Det er hyggeligt og spændende på én og samme tid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar