fredag den 8. juni 2018

Anmeldelse af "Den fremmede gæst" af Lisa Jewell


Sponsoreret indlæg - Alle meninger i denne anmeldelse er mine egne

Stjerner: 5/6
Forlag: Gads Forlag

Antal sider: 360
Sprog Dansk

Da Alice finder en mand på stranden uden for sit hus med hukommelsestab inviterer hun ham hjem i ly for regnen. Samtidig i London er den ukrainske Lilis mand forsvundet. Hun kender ingen i England og må derfor selv finde ud af, hvad der er sket.

Den fremmede gæst fik mig til at gabe noget så forfærdeligt. Ikke fordi den var kedelig men fordi den var så pokkers spændende! Jeg måtte holde mig vågen et par nætter, for lige at kunne læse en ekstra side og så lige en til!

Historien er delt op i 3 fortællinger, så kapitlerne skifter mellem at fortælle to sideløbende historier og et flashback. Lisa Jewell formår at skabe en cliffhanger til næsten hvert kapitel, så man må vende side efter side fordi man simpelthen ikke kan få nok. Historien bliver mere og mere spændende og når historierne langsomt blandes ind i hinanden måtte jeg næsten huske mig selv på også at trække vejret, fordi jeg kun havde fokus på at læse videre. Jeg var især begejstret for flashback-kapitlerne, som for mig virkede virkelig ægte. Derfor måtte jeg skynde mig at læse de andre kapitler, så jeg igen kunne komme tilbage i tiden og se, hvad der nu ville ske.

Min overordnede oplevelse med denne bog er, at jeg blev helt forpustet af dens handling og dens tempo fordi den var så spændende. Jeg kunne ikke finde ro før jeg vidste, hvad der var sket. Det kan man vist kalde en succes!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar