fredag den 25. maj 2018

Anmeldelse af "Hotel Tusind Lys" af Emylia Hall


Sponsoreret indlæg - Alle meninger i denne anmeldelse er mine egne

Stjerner: 4/6
Forlag: Gads Forlag

Antal sider: 350
Sprog Dansk

På en ø ud for Toscanas kyst findes det fineste hotel med den lækreste mad. Hvert år vender gæsterne tilbage for at nyde den smukke udsigt og slappe af i de rolige og luksuriøse omgivelser. Men ejeren Valentino gemmer på en hemmelighed, som langsomt afsløres, da den unge Kit kommer til øen for at lede efter sin ukendte far.

"Hotel Tusind Lys" indeholder alle de elementer det kræver, når det gælder om at være en god sommerbog. Mens man læser, kan man mærke den varme italienske sol på sin hud og man kan næsten smage den luksuriøse italienske mad, der flere gange i detaljer bliver beskrevet. Der var flere gange, hvor bogen gav mig en ubeskrivelig lyst til at sætte mig ud i den danske sommervarme med et koldt glas hvidvin og lade som om jeg var på ferie.

Handlingen havde dog også sine små twist, så den også var en anelse uforudsigelig. Det var rart med dette til plottet, da selve handlingen måske ikke var den største opfindelse. Historien virker genkendelig og minder lidt om bøger, man har læst før. Jeg var dog dybt forelsket i beskrivelserne af den udsøgte mad og den italienske kultur. Bogen er perfekt at læse en rigtig varm sommerdag, hvor man rigtig kan komme i stemning og selv drømme sig til Italien. Sådan virkede det ihvertfald for mig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar