torsdag den 4. januar 2018

2017: De læste bøger i tal

2017 er nu et overstået kapitel og vi er allerede godt på vej ind i 2018. Derfor vil jeg lave en status over de bøger, jeg fik læst i 2017.

Det blev til 80 læste bøger, hvilket er 7 bøger mindre end i 2016. Det synes jeg er helt okay og giver også mening i forhold til, hvordan mit 2017 er gået. I starten af året boede jeg i Fredericia og pendlede til og fra Silkeborg. Det blev til mange timers læsning i toget og derfor fløj jeg gennem alle mulige og umulige bøger. I anden halvdel af året blev jeg så ansat i Odense og flyttede dermed også tilbage til byen. Jeg elsker mit arbejde og jeg er så glad for, at være flyttet tilbage, så derfor er tiden gået med så meget andet end at læse bøger.

Den længste bog, jeg fik læst var anden bog i Outlander-serien. De bøger bliver længere og længere, jo længere man kommer ind i dem men hold nu op, hvor er de spændende! Jeg glæder mig så meget til at læse den tredje bog, som ligger på mit bord ved siden af min lænestol.

Den korteste bog, jeg læste var "Transfervindue" af Maria Gerhardt. En lille, fin og rørende bog om en kræftsyg kvinde, der på meget få sider får sagt så utrolig meget. Det var en meget fascinerende læseoplevelse, som jeg godt forstår, er blevet så populær.

Jeg har i gennemsnit givet 3,5 i stjerner. Så det virker jo som om, at jeg har haft nogle ganske gode læseoplevelser i 2017. Som man kan se, så er det få bøger, jeg har givet 5 stjerner. Den ene er en genlæsning og de to andre er tegneserien "The walking dead", som er noget så spændende!

Jeg havde sat mit mål for læste bøger i 2017 til at være 65 bøger. I 2018 er jeg gået lidt ned, så målet nu kun er 60. Jeg elsker at læse bøger og det er også en væsentlig del af mit arbejde. Jeg må dog også bare erkende, at der er så mange andre spændende ting, jeg også gerne vil nå.

4 kommentarer:

 1. Jeg har hørt så meget godt om Transfervindue, og nu hvor du også nævner den, tror jeg, at jeg vil tilføje den til min biblioteksliste :-)

  Spændende læsning i øvrigt mht. dit læseår!


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. God ide! Jeg læste begge hendes bøger i år og de var begge rigtig gode! :)

   Slet
 2. Wow, du har fået læst mange bøger i 2017! Det lyder til, at Transfervindue snart skal læses :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det blev til en del stykker. Også selvom jeg synes, jeg gik lidt i stå i løbet af året :)

   Slet