mandag den 16. oktober 2017

Anmeldelse af "Under ensomme stjerner" af Kate Ling

Sponsoreret indlæg - Alle meninger i denne anmeldelse er mine egne

Stjerner: 5/6
Forlag: Gads Forlag

Antal sider: 307
Sprog Dansk


Bogen handler om 16-årige Seren, der er født på rumskibet Ventura. Rumskibet er på en 360 år lang udforskningsekspidition, hvor alle besætningsmedlemmer er underlagt streng kontrol. Seren forelsker sig dog hovedkulds i Dom, hvilket er forbudt kærlighed. Hvordan tackler man det, når man er fanget i et rumskib midt ude i ingenting?

Da jeg startede med at læse denne bog havde jeg en ide om, at bogen mest ville tage udgangspunkt i science fiction-genren frem for kærligheds-genren. Jeg kunne dog hurtigt se, at det måske faktisk var lige omvendt. I dette tilfælde skuffede det mig overhovedet ikke. Jeg kan nemlig så tydeligt føle den umulige kærlighed, der er mellem Seren og Dom. Deres kærlighed til hinanden er skrevet på en så fin og ægte måde, så jeg ikke på noget som helst tidspunkt er i tvivl om, at det de oplever er en ægte forelskelse.

Jeg nød den måde, hvorpå Kate Ling dvæler ved beskrivelserne omkring Seren og Dom's kærlighed til hinanden. Man føler næsten, hvordan deres verden må gå i stå, når de to er sammen. Der mangler dog heller ikke action i historien. Lige så langsom og fin historien kan være, ligeså actionpræget og stressende er den.

På grund af bogens mange skift i stemning har jeg mange følelser omkring bogen. Jeg føler en ømhed omkring den fordi dens kærlighedsbeskrivelser er så fine og jeg kunne skrige og råbe over den fordi den simpelthen er så spændende og jeg vil rigtig gerne vide, hvad der skal ske!

Jeg må derfor sige, at bogen har sat alle mine tanker og følelser i gang på én og samme tid, hvilket gjorde det til en intet mindre end fantastisk læseoplevelse!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar