tirsdag den 10. oktober 2017

Anmeldelse af "De gode år" af Elizabeth Jane Howard


Sponsoreret indlæg - Alle meninger i denne anmeldelse er mine egne

Stjerner: 4/6
Forlag: Gads Forlag

Antal sider: 500
Sprog Dansk


Gads Forlag har valgt at genoptrykke bøgerne om Cazalet-familien og hvad kunne være bedre nu, hvor vi går efteråret kolde tider i møde.

”De gode år” er en rigtig hyggelig bog, der tager os tilbage til 30’ernes England. Man følger den velhavende Cazalet-familie, hvor hvert enkelt familiemedlem har hver sit at bekymre sig om.

Hvis man holder af at se Downton Abbey, så er denne slægtsroman værd at kigge på. Man får et indblik i, hvordan en velhavende familie fungerede i 30’erne med pengeproblemer, affærer, husholdning og lignende. Bogen kommer vidt omkring mange forskellige emner, som hver især er ret spændende at læse om.

Jeg savnede dog måske lidt, at der blev gået lidt mere i dybden med enkelte personer i stedet for, at vi skulle følge samtlige familiemedlemmer. Det kan være lidt svært at holde styr på alle i familien og kan af og til godt virke en smule overfladisk. Jeg holder dog meget af måden hvorpå børnene er beskrevet. Deres umiddelbarhed er hyggelig og sjov at læse om og for mig fungerer det rigtig godt, at høre historien gennem deres øjne.


Denne bog er til dig, der elsker at følge en familie og dens slægt på godt og ondt. Den er til dig, der holdt af at følge med i Downton Abbey og som har brug for lidt nem og hyggelig læsning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar