lørdag den 1. november 2014

Bøger læst i oktober 2014

Når man ser rundt i bogbloggernes verden, så er jeg ikke ligefrem den hurtigste læser. Men i oktober formåede jeg dog at læse 7 bøger. Det har været en måned præget af rigtig gode bøger, hvor både tøsebøger og klassikere er med på listen. Jeg kan i denne måned krydse hele 2 bøger af i min "1001 bøger du skal læse før du dør". Hvor kunne det være skønt, hvis alle måneders læseoplevelser var lige så gode, som de har været i oktober!

6 kommentarer:

 1. Jeg synes også, at jeg læser meget langsomt hehe.
  Men jeg hygger mig med det - og det er det vigtigste! :)

  Kh. Mie - Mizzepii.dk <3

  SvarSlet
 2. Jeg læser nu heller ikke specielt hurtigt, men det gør ikke noget. Læsning er hyggeligt. Bum.
  Jeg ser du har læst noget af Leif Davidsen. Hvordan var den bog? Selv læste jeg Steinbeck i skolen - det var jo paradepensum - men jeg synes da det kunne være lidt interessant at læse noget OM ham i stedet. Kan du anbefale?

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan se min anmeldelse af bogen lige her: http://fuglsangforoven.blogspot.dk/2014/10/anmeldelse-af-steinbecks-sprgelse-af.html?

   Bogen handler ikke kun om Steinbeck. Det er en slags biografi om Leif Davidsen, så den kommer ind på emner som interesserer ham. Den gav mig en stor lyst til at læse Hemingway :)

   Vi læste også Steinbeck på gymnasiet. Man burde læse noget mere af ham.

   Slet
 3. Jeg glæder mig til at høre hvad du synes om 'East of Eden'. Jeg har hørt så meget godt om den, men har endnu ikke fået den læst.

  SvarSlet
 4. Sikke en fin stak!
  Jeg har en hel særlig forkærlighed for Steinbeck, efter jeg læste Perlen første gang for ret mange år siden (Da jeg nok var lidt for ung.) East of Eden har jeg dog aldrig fået læst - men den er bestemt på læselisten.
  (Og så meget kærlighed til The Picture of Dorian Grey.)

  Mvh. Liva
  A useless life is an early death

  SvarSlet