tirsdag den 4. marts 2014

Bogudsalget tog overhånd

Jeg kunne åbenbart ikke stoppe mig selv i sidste uge, da der var bogudsalg. Jeg syntes ikke, at jeg havde krydset så mange af i kataloget men alligevel blev få til mange. Så nu har jeg 10 ekstra bøger i mit hjem. Jeg var så heldig at finde en børnebog på tilbud, som Peter Madsen har lavet illustrationer til. Ham er jeg jo vældig glad for.


5 kommentarer:

 1. Det kender jeg godt, selvom jeg denne gang købte meget behersket ind, hvis jeg selv skal sige det ;-) Men jeg vil på den anden side heller ikke afvise, at jeg godt kunne komme til at lægge vejen forbi en boghandel eller to igen inden udsalget slutter! Jeg købte også Puzo's Godfather - glæder mig til, jeg får taget mig sammen til at læse den.

  SvarSlet
 2. Nej hvor er de fine.
  I hvilken butik fandt du børnebogen? Er også vild med hans illustrationer :) Jeg kiggede også længe på Øen under havet, men besluttede til sidst at lade den ligge. men glæder mig til at læse hvad du synes om den :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg købte børnebogen ved Arnold Busck :)

   Slet
 3. Det var så hyggeligt at støde ind i dig til bogudsalget! og åh, sikke en stak du er kommet hjem med! Ren himmellykke :)

  SvarSlet
 4. Sikke en fin stak med mange spændende bøger! :)

  SvarSlet