onsdag den 19. februar 2014

Currently Reading #1

En af mine udfordringer for i år er at læse en bog af Chris Carter. Jeg er ikke den store krimifan og jeg plejer at gå en stor bue udenom krimiskiltet ved boghandlerne. Jeg håber lidt at Chris Carter kan omvende mig bare en lille smule. Indtil videre tegner det ret godt faktisk.

5 kommentarer:

 1. Yay! Jeg bliver altid så glad, når jeg ser folk læse Carter. Jeg håber virkelig, du kommer til at elske den (eller i hvert fald bare kunne lide den) :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ham Chris Carter er nu ikke så ringe endda ;)

   Slet
 2. Hvor der det fedt at læse at du læser Chris Carter. Han er den sejeste krimiforfatter. Jeg er helt pjattet med ham og læser/bestiller hans bøger lige når de udkommer. Har mødt ham et par gange og han er helt vildt flink. Håber du kan lide hans skrivestil og bøgerne. Jeg synes jo han er en krimigud :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg besluttede mig for at læse hans bøger fordi han virkede så flink ved Bogforum. Så må man da kunne lide hans bøger ;) Det var første gang jeg så ham til Bogforum. Katja fra Cautious.dk var ved at vise mig et billede af ham og pludselig stod han lige foran os :D

   Slet
 3. Jeg kunne også godt tænke mig at forsøge mig med en af Chris Carters romaner, jeg så ham også til BogForum, og han virkede virkelig flink og cool! Glæder mig til at høre mere om, hvad du synes om ham!

  SvarSlet