onsdag den 9. oktober 2013

Anmeldelse af "Den store mand" af Peter Elver


Stjerner: 1/6
Forlag: Forlaget Nahla
Sprog: Dansk

”Den store mand” er en barsk historie om en mand, der ødelægger alt og alle omkring sig. Bogen er fyldt med en masse beskrivelser, som i sig selv er virkelig flotte. Problemet er dog, at bogen er fyldt med så mange beskrivelser, så det til sidst bliver helt uoverskueligt, at skulle læse hver enkelt lille beskrivelse.
Der mangler også en slags rød tråd i hele fortællingen. Historien springer i tid og personerne bliver ikke rigtigt præsenteret for en, så man nogle gange har en følelse af at mangle noget viden, jo længere ind i historien man kommer. Der bliver desuden skabt noget forvirring, da personerne bliver kaldt forskellige ting gennem bogen, så man hele tiden skal holde skarpt øje med, hvem man nu følger. Det virker desuden som om, at man har forsøgt at få så mange emner ind i fortællingen som muligt, hvilket giver en følelse af, at man aldrig helt kommer i dybden med det ene eller det andet emne men bare springer over til det næste.

En sidste lille ting der irriterer mig ved denne bog, er at den er fyldt med stave- og tastefejl som gentages gang på gang. Jeg kan klare meget, men dette var dog overdrevet.

(Denne bog kan findes her)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar