mandag den 2. september 2013

Ugens Anbefaling

En vampyrs bekendelser

Jeg så først filmen til denne bog og var helt solgt, så derfor måtte jeg da også læse bogen. Den starter måske lidt langsomt men hvis man giver den en chance, så er den ret god. Det er ikke nogen kærligheds vampyr bog som mange af de andre der er i omløb for tiden, men en vampyrs fortælling om sit liv på godtog ondt. Anne Rice har skrevet en hel serie om disse vampyrer og jeg skal helt klart have læst nogle af dem.

4 kommentarer:

 1. Det glæder mig, at du sådan nød den. Jeg ville ønske, at det samme gjorde sig gældende for mig selv, men jeg synes de er alt for lagtrukket - særligt starten, som du selv nævner, men selve historiens princip synes jeg godt om.

  SvarSlet
 2. Åh, Anne Rice er en af mine yndlings! Det samme gør sig gældende for filmen og bogen; jeg ejer næsten hele Vampyrkrøniken og et par andre bøger af hende, men har endnu kun læst de første fire bøger i serien. Jeg kan dog fortælle dig, at du har noget at glæde sig til mht. forsættelserne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har de to næste bøger i serien som bare venter på at blive læst :D

   Slet
 3. Det er en god bog - klart bedre end mange af de vamp-romancebøger, som bogmarkedet er blevet oversvømmet af de senere år. Glæder mig til at høre, hvad du synes om de næste bøger - jeg har planer om at læse nogle af dem til næste år :-)

  Mvh. Den lille Bogblog

  SvarSlet