onsdag den 18. september 2013

Smukke bøger

Det er efterhånden blevet til en vane, at jeg får et par bøger med mig hjem, når jeg har været i en genbrugsbutik. Forleden dag var jeg i hele 3 genbrugsbutikker, hvor jeg rigtigt gik amok. Nogle af bøgerne jeg fandt er gamle klassikere i de smukkeste udgaver. Jeg føler selv, at jeg er rigtig heldig for bøgerne kostede ikke mere end en 10'er stykket.


10 kommentarer:

 1. HVad er den nederste for en?
  Men ja, flotte er de.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er Herman Bang - Ved vejen :)

   Slet
 2. Smukke gamle bøger. <3 Har du læst Herman Bang - ved vejen? Jeg har læst den engang i handelsskolen, der synes jeg den var frygtelig kedelig, men man mener nok noget andet i dag. Spændt på hvad du mener om den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det har jeg heller ikke. Jeg må indrømme at han ikke lige er min favorit forfatter. Men den passede jo lige i serien :)

   Slet
 3. JØSSES! De tre øverste vil jeg vildt gerne have, sikke nogle fund du har gjort dig!
  Er det ganske alm genbrugsforretninger, du finder bøger i? Altså, sådan nogle butikker, der også sælger brugt tøj og møbler og nips osv.?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja. Jeg fandt disse i en IM genbrugsbutik. Jeg fandt også andre fine bøger i en røde kors butik. Men IM genbrug har tit nogle rigtigt fine udgaver. Både den i Fredericia og i Odense. Så mon ikke de også har det i nærheden af dig :)

   Slet
 4. De er virkelig fine! Jeg har også et par i den samling, og de pryder virkelig. Desværre har jeg ikke plads til dem herhjemme, så de pynter i min mors reol i stedet for.

  SvarSlet
 5. Sikke nogle klassikere du har fået fingre i! Er også helt vild med de udgaver, og jeg har selv nogle stykker af dem, de er simpelthen så smukke! :)

  SvarSlet
 6. Wow, sikke et kup. De er virkelig flotte!

  SvarSlet